close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


A4 nyomtatás

A legjobb áron A4 méretű másolatok

Jegyzetek, vizsgatémák, forgatókönyvek... mindent kinyomtatunk A4 méretben, professzionális minőségű kivitelben, és a piac legkedvezőbb áraival.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Nyomtatás A4 méretben online

Az A4 méret kétségkívül a legelterjedtebb a különböző típusú nyomtatásokhoz: jegyzetek, vizsgatémák, hivatalos vagy adminisztratív dokumentumok, forgatókönyvek, szakmai dokumentumok stb. Ezért nagyon valószínű, hogy te is szükséged lesz A4 méretű nyomtatásra valamikor, mit tehetsz ilyenkor? Keresd azt a A4 méretű másolatüzletet, amely a legkedvezőbb árakat, magas minőséget és minden kényelmet nyújtja. És a Copykrea-nál (nem akarunk magasra emelni, de) mindezek a feltételek teljesülnek.

A Copykrea-nál minden fekete-fehér A4 méretű másolat 15 Ft-be kerül, míg színes nyomtatás esetén 27 Ft. Mindig prémium minőségű Navigator papírt használunk, FSC és Ecolabel minősítéssel, és a legjobb tintasugaras berendezéseket, hogy A4 méretű másolataid élesek és jól definiáltak legyenek. Ráadásul teljes mértékben testreszabhatod a nyomatokat, és gyorsan és kényelmesen megkapod azokat bárhová, várakozás nélkül, sorban állás nélkül és időveszteség nélkül.

Töltsd fel a fájljaidat vagy fájljaidat PDF formátumban konfigurátorunkba, válaszd ki az A4 méretet és a papír grammsúlyát (80 vagy 100 gramm), hogy színes vagy fekete-fehér legyen, kétoldalas vagy egyoldalas, oldalanként hány lapot szeretnél, az orientációt (vízszintes vagy függőleges), és a kivitelezést (összefogva, tűzve vagy spirálozva). Spirálozás esetén széles választékban állnak rendelkezésedre a spirálok, borítók és fedlapok különböző színeiben. A végeredmény, nemcsak professzionális, hanem teljes mértékben az ízlésed szerint készült lesz.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.