close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Nyomtatás kötés

Különböző színű könyvkötések.

Nyomtasd ki és könyveld be dokumentumaidat a Copykrea-nál a legjobb kivitelben és a piac legkedvezőbb árával. Válassz nyomtatási típust és könyvkötési színeket, és mi házhoz szállítjuk őket. Kezdd el a nyomtatást már 15 Ft-tól.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Nyomtatás és könyvkötés online

Nyomtasd ki és könyveld be tananyagaidat, jegyzeteidet és mindenféle dokumentumodat a Copykrea-nál, ahol a könyvkötés garantáltan a piac legjobb árával és legmagasabb minőségével jár. Te döntsd el, hogy hogyan szeretnéd, és mi gyorsan és kényelmesen szállítjuk el hozzád könyvbe kötött másolataidat. Hangzik jól, ugye? Nos, van még.

A digitális formátumban lévő jegyzetek és feljegyzések nyomtatása és könyvbe kötése a legjobb döntés, amit tehetsz. Miért? Mert minden szakértő megerősíti, hogy a papíron történő tanulás kényelmesebb a szemnek, produktívabb és hatékonyabb. A könyvkötés pedig alapvető fontosságú a dokumentumok jó állapotban tartásához, az egyszerűbb konzultációhoz és annak biztosításához, hogy ne vesszen el egyetlen lap sem.

Ha az ár aggaszt, a Copykrea a piac legkedvezőbb árait garantálja, minden pénztárca számára megfelelő. Ha pedig a környezetvédelem fontos számodra, a Copykrea elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és mindig prémium minőségű, FSC és Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkező Navigator papírt használ. Ráadásul a Navigator CO2 semlegességi kötelezettséget vállal, és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében elkötelezett.

 Csak fel kell töltened a fájljaidat PDF formátumban a konfigurátorunkba (ha más formátumban vannak, használhatsz online konvertert) és el kell döntened, hogy hogyan szeretnéd: a papírméret és grammsúly, színes vagy fekete-fehér, kétoldalas vagy egyoldalas, oldalanként hány lapot szeretnél, orientáció és kivitel. És még több! Széles választékban állnak rendelkezésedre spirálok, borítók és fedlapok különböző színeiben, hogy kiválaszthasd a kedvenc kombinációdat. Kezdjük el?

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.