close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Gyártási és szállítási módszerek

Akkor és ott kapja meg a példányokat, amikor és ahová csak akarja, lásd gyártási módszereinket.

Amikor Ön nyaral, a sebesség nem fontos, de amikor elküldi nekünk a fájljait nyomtatásra, a lehető legrövidebb időn belül meg kell kapnia a másolatokat. Mi a Copykrea-nál tudjuk ezt, ezért amellett, hogy lelkiismeretesen végigkényeztetjük az egész folyamatot, hogy dokumentumai tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz, megígérjük, hogy mindezt a lehető legrövidebb időn belül tesszük.

Készítési módszerek

A dokumentumok kézbesítési idejének garantálása érdekében a Copykrea-nál két gyártási módszerrel dolgozunk: elsőbbségi és standard.

A priority gyártási módszer garantálja, hogy az Ön fájljai az elsők között kerülnek műhelyünkbe, így biztosítva a gyorsabb szállítási időt. Ezt a lehetőséget ajánljuk, ha a lehető leghamarabb szeretné megkapni őket.

Az standard gyártási módszerrel az Ön dokumentumai a nyomtatás során alacsonyabb prioritással kerülnek műhelyünkbe, ugyanígy garantálva a megadott határidőn belüli kézbesítést, amikor Ön befejezi a vásárlásokat. Ez a legjobb megoldás, ha nem sürgősen kell megkapnia a példányokat.

Forsendelser til Ungarn

Forsendelser med standard produksjonsmetode til Ungarn leveres innen 4 til 7 virkedager og koster 1 895 Ft. Hvis kjøpet ditt overstiger beløpet for 25 000 Ft, er fraktkostnadene gratis.

Den prioriterte produksjonsmetoden garanterer levering innen 2 til 3 virkedager (mindaddig, amíg 15h előtt megerősíti a vásárlást) og koster 1 495 Ft ekstra.

Vi bruker fortrinnsvis GLS, DPD, Zásilkovna vagy DHL Express som fraktselskap for disse forsendelsene.

Általános megfontolások

Nem szabad elfelejtenie, hogy a különböző akciók időben javíthatják a gyártási módszerek árait, ezért ezek itt nem jelennek meg. Ezenkívül az itt feltüntetett szállítási idők a termelési központunk vagy a szállító cégek telítettsége miatt konkrét változásokon mehetnek keresztül. A pénztár oldalon (Kosár) mindig pontos és frissített információkat kap a költségekről és a nyomtatásai személyre szabott szállítási idejéről.

Mindemellett Nem szabad elfelejtenie, hogy a Copykrea-nál különböző fizetési formák vannak, és attól függően, hogy melyiket választja, a vásárlását a vásárlás pillanatában érvényesítjük vagy nem érvényesítjük, és ezért átadjuk vagy nem adjuk át a termelési központunknak a beüzemeléshez és később a szállításhoz. Ezért, ha banki átutalást választ fizetési módként, az Ön fájljai nem kerülnek a termelési központunkba, és ezért a szállítási idő nem kezdődik meg addig, amíg a fizetés nem tükröződik és nem érvényesítettük a bankszámlánkon.

Az ezen az oldalon a különböző területekre történő szállításhoz feltüntetett, kedvezményesen igénybe vehető szállítmányozó cégeket a Copykrea szükség esetén módosíthatja.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy ha ügyfélszolgálatunk kapcsolatba lép Önnel az aktáival vagy megrendeléseivel kapcsolatos rendellenességek, incidensek vagy kételyek miatt, a szállítási határidő akkor kezdődik, amikor az említett problémákat Önnel együtt megoldottuk.

A szállítási határidő akkor kezdődik, amikor az említett problémákat Önnel együtt megoldottuk.

Copykrea nem vállal felelősséget, ha a benyomásainak kézbesítése azért nem történik meg, mert a felhasználó által megadott adatok hamisak, pontatlanok vagy hiányosak.

Ha az ügyfélnek és nem a szállítmányozó cégnek vagy a Copykrea-nak tulajdonítható okokból a megrendelés nem szállítható a megadott címre, a Copykrea-tól legfeljebb 30 nap áll rendelkezésünkre, hogy visszaküldjük azt. Fenntartjuk a jogot, hogy a szállítási költségeket újra felszámítsuk, még akkor is, ha azok a vásárláskor a vásárló számára ingyenesek voltak. A felhasználót minderről mindig értesítjük.

A Copykrea nem vállal semmilyen felelősséget, ha a példányok kézbesítése nem történik meg a becsült határidőn belül, kedvezőtlen időjárási tényezők, a hatóságok által a mobilitást korlátozó helyzetek miatt, vagy olyan területeken, ahol valamilyen katasztrófa bekövetkezhet.

A Copykrea részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szállító cégek betartsák a megállapított határidőket. Abban az esetben azonban, ha a Copykrea-on kívül álló okok miatt ezek nem teljesülnek, semmilyen esetben sem vagyunk felelősek a késedelemért, és ezért a szállítási költségek nem téríthetők vissza.

A kézbesítés akkor tekinthető teljesítettnek, amikor a szállítólevél a futárcég rendszerében aláírásra került.

Végezetül, a Copykrea-tól nem vállalunk felelősséget a vámból eredő esetleges többletköltségekért.

A vásárláskor kiválaszthatja a kívánt gyártási módot, és megadhatja a címét. A weboldal a vásárlás befejezésének képernyőjén megmutatja Önnek a rendelkezésre álló gyártási lehetőségeket, a költségeket és a pontos szállítási időt, így a vásárlás megerősítése előtt kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Figyelembe kell vennie, hogy az elsőbbségi gyártási módot kikapcsolhatjuk, és nem lehet opció, ha a műhelyünkben olyan nagy a telítettség, hogy nem tudjuk garantálni a szolgáltatás minőségét és azonnaliságát.

Az elsőbbségi gyártási módot nem tudjuk garantálni.