close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


PDF nyomtatás

Állítsd be PDF másolataidat a legjobb áron

Jegyzetek, vizsgatémák, forgatókönyvek... mindegyik fájlodat PDF formátumban nyomtatjuk ki professzionális minőségben és a piac legkedvezőbb áraival.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

PDF dokumentumok online nyomtatása

Olcsó, egyszerű, gyors, kényelmes, és lenyűgöző eredményekkel. Mint ahogy olvasod, a Copykrea segít túl sok nehézségen. Szükséged van egy utolsó pillanatban érkező dolgozatra, amit 24 órán belül haza kellene kapnod és könyvbe kellene kötnöd? Felkészülsz egy állásinterjúra, és a vizsgatéma olyan hatalmas, hogy attól fél, sok pénzt kell elköltened a nyomtatásra és könyvbe kötésre? Szeretnél promóciót csinálni az üzletedről, és szükséged van színes, informatív plakátokra a piac legkedvezőbb árával? Online másolóüzletünk mindenre megoldást kínál a legjobb áron és a magas minőségű professzionális eredmény garantált.

PDF dokumentumok online nyomtatása a Copykrea-nál könnyű és nagyon gazdaságos. Bárhol megteheted, és csak egy eszközre van szükséged (mobiltelefon, számítógép vagy táblagép) internet-hozzáféréssel. Nincs szükség specifikus programokra vagy letöltésekre, mert az egész folyamat online történik. Csak töltsd fel a PDF fájljaidat az oldalunkra, és válaszd ki a nyomtatás preferenciáidat. Teljes ellenőrzést szerezhetsz a folyamat felett, minden részletet testreszabva (papírméret és grammsúly, nyomtatási típus, színes vagy fekete-fehér, orientáció, oldalanként hány lap, és a kivitel típusa). Nyomtatjuk és könyvbe kötjük a dokumentumaidat, ahogy te szeretnéd, és kényelmesen és gyorsan elküldjük a PDF másolataidat bárhová, várakozás, sorban állás és utazás nélkül.

 

 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.