close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Fizetési módok

A Copykrea-nál szinte bármilyen fizetési módot választhat.

A Copykrea-ban többféle fizetési módot kínálunk, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Weboldalunk 256 bites titkosítással rendelkezik, ami garantálja a biztonságot bármely fizetési folyamat során.

Hitelkártya/betéti kártya

Fizetési átjáró használatával elfogadjuk az összes főbb hitel- és betéti kártyát, például a Visa, Mastercard és American Express kártyákat. A kártyaadatait nem adjuk át a Copykrea-nak, és természetesen nem vagyunk felelősek azok tárolásáért. A kártyás fizetés választása a gyors és egyszerű fizetés mellett azt is jelenti, hogy a megrendelés azonnal feldolgozásra kerül.

PayPal

A Copykrea-nál PayPal segítségével is fizethet, minden további díj nélkül. Csak adja meg a PayPal-fiókjához kapcsolódó e-mail címét a megrendelés megerősítésekor. A pénzügyi és személyes adatok automatikusan titkosítva vannak a PayPal szervereire történő érzékeny információk küldése során.

A vásárlás költségét a PayPal halasztási rendszerével meg tudja töredezni, de közvetlenül a platformjukról kezelheti. Vagyis ez nem a mi weboldalunktól függ, hanem a PayPal lesz az, aki a fizetést teljesíti, és ezután Önt terheli.

Banki Átutalás

Ez a fizetési mód a megrendelés teljes összegének bankszámlánkra történő befizetéséből áll. Ez a módszer lassabb, mivel kézi ellenőrzést igényel, bár a folyamat felgyorsulhat, ha elküldi nekünk az átutalásról szóló igazolást a [email protected] címre.

Amíg a fizetés nem tükröződik és nem érvényesítettük a bankszámlánkon, addig az Ön fájljai nem kerülnek át a gyártási központunkba, és ezért a szállítási idő nem kezdődik el. Ezért, ha siet, hogy megkapja a nyomatokat, nem javasoljuk, hogy ezt a fizetési módot válassza.

A folyamat felgyorsítása érdekében azonban elküldheti nekünk az átutalásról szóló bizonylatot a [email protected] címre.

A vásárlás után 15 nap áll rendelkezésére, hogy ezt a befizetést/átutalást megtegye. Ha ez az idő letelt, a megrendelés automatikusan törlésre kerül.

Google Pay

A Google-fiókján keresztül fizethet mobiltelefonjával, okosórájával vagy bármely más NFC-vel rendelkező androidos eszközzel. A pénz azonnal átutalásra kerül a bankszámlájára. Mind a szolgáltatás használatát, mind a fizetési összeghatárt a bankja határozza meg.

Apple Pay

Ez a fizetési mód csak Apple-eszközökön érhető el. Előzetesen regisztrálnia kell a bankkártyáját az Apple Pay szolgáltatáshoz. A pénz azonnal átutalásra kerül a bankszámlájára. Mind a szolgáltatás használatát, mind a fizetési összeg limitjét az Ön bankja határozza meg.