close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


A3 nyomtatás

A legjobb áron A3 méretű másolatok

Plakátok, poszterek, fényképek... A3 méretben való nyomtatás most könnyebb és olcsóbb, mint valaha a Copykrea jóvoltából. Csak mondd el nekünk, hogy hogyan szeretnéd a fájljaidat, és mi eljuttatjuk azokat hozzád.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Nyomtatás A3 méretben online

Szeretnéd átalakítani az utolsó nyaralásod szép képét plakáttá? Készíteni egy születésnapi transzparenst egy barátodnak? Fotók, plakátok, térképek, naptárak... tudjuk, hogy néha az A4 méretű lap nem elég, vannak dolgok, amelyek jobban mutatnak, ha egy kis többlet helyünk van. Ezért a Copykrea-nál bármilyen fájlt kinyomtatunk A3 méretben a legmagasabb minőségben és a piac legkedvezőbb árán.

Színes vagy fekete-fehérben szeretnéd A3 méretű másolataidat? 80 gramm súlyú papírra vagy inkább 100 gramm vastagságúra? Kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatásra van szükséged? És hány oldalt szeretnél egy oldalon? Minden lehetőséget megadunk neked. Csak töltsd fel a PDF fájljaidat a konfigurátorunkba bármely olyan eszközről, amely internet-hozzáféréssel rendelkezik (mobil, tabletta, számítógép), és válaszd ki, hogyan szeretnéd, hogy az A3 méretű másolataidat kinyomtassuk.

Ha A3 méretű másolatokat keresel, most megtaláltad. A Copykrea a legújabb tintasugaras berendezéseket, a legjobb tintákat és FSC és Ecolabel minősítésű Navigator papírt használ, hogy A3 méretű nyomatod professzionális, éles és vibráló legyen. A3 méretben való nyomtatás most könnyebb és gazdaságosabb, mint valaha. Kérj minket bárhonnan, és kényelmesen és gyorsan megkapod azokat, bárhol is legyenél, sorban állás és várakozás nélkül. Mit vársz még?

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.