close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Minden nyomtatásunk során a dokumentumokat a nyomtató margójához igazítjuk, fehér peremmel biztosítva a maximális minőséget. Ha a dokumentum más méretű, alkalmazkodik a papírmérethez.

A4

Méretek: 210 x 297 mm. Ez a leginkább használt és elterjedt méret, ideális a jegyzetek, hivatalos dokumentumok stb. nyomtatásához.

A3

Méretek: 297 x 420 mm. Pontosan a A4 méret duplája, ideális plakátok, tervek, poszterek stb. nyomtatásához.

A5

Méretek: 148 x 210 mm. Pontosan a A4 méret fele, ideális naptárak, jegyzetfüzetek stb. nyomtatásához.

Normál

Navigator 80 grammos papír. Ez a legjobb általános papír a piacon. A fehérsége, selymes tapintása és tömege ideálissá teszi a jegyzetek, személyes dokumentumok stb. nyomtatásához.

Magas Minőség

Navigator 100 grammos papír. Vastagsága és fehérsége meghaladja a normál papírértékeket, ami ideálissá teszi a magas minőségű dokumentumok nyomtatásához, például prezentációkhoz vagy portfóliókhoz. Ha kétoldalas fájlokat kell nyomtatnia nagy színuralommal, ez a papír megakadályozza a nyomtatásban bármilyen átlátszóságot.

Karton

300 grammos tömege és 100%-os fehérsége ideálissá teszi kártyák, plakátok, dekorációs lapok, diplomák stb. nyomtatásához.

Mind az általunk használt papírok újrahasznosított és fenntartható folyamatokon keresztül készülnek, és rendelkeznek FSC- és Ecolabel-minősítéssel, amely hozzájárul a környezet védelméhez.

Minden nyomtatásunk során a dokumentumokat a nyomtató szélein belül igazítjuk, hogy biztosítsuk a maximális minőséget. Ha a dokumentum más méretű, akkor azt a papírmérethez igazítjuk.

Egyoldalas nyomtatás

A nyomtatásaz egyik oldalon történik, hátrahagyva a másik oldalt üresen, hogy írni lehessen, ha szükséges. Ez általában a legjobb választás plakátok, prezentációk és egyebek nyomtatásához.

Kétoldalas nyomtatás

A nyomtatásmindkét oldalon történik, így az általad kapott lapok számát felére csökkentjük. Kevesebb papír használatával hozzájárulsz a környezetvédelemhez, és a nyomtatott dokumentumaid kevesebb helyet foglalnak el. Ez a leggyakoribb választás nagy számú oldalt tartalmazó kiterjedt fájlokhoz.

A bonyolultság miatt, amely a 2 oldalas és 4 oldalas konfigurációval jár egy lapra, mindkét lehetőség nem kompatibilis az automatikus dokumentumforgással.

1 Oldal laponta

Ez a leggyakoribb nyomtatási mód. Minden dokumentumlapot egy oldalra nyomtatunk. Az egyetlen beállítás, amit elvégzünk, az a megfelelő papírmérethez való igazítás.

2 Oldal laponta

Át fogjuk méretezni az oldalakat, hogy két oldalt helyezzünk el minden oldalon a papíron. Ezzel jelentősen csökkentheti a nyomtatott lapok számát, ami hozzájárulhat a környezetvédelemhez és költségmegtakarításhoz. Azonban vegye figyelembe, hogy ez a nyomtatási mód a lap méretét a felére csökkenti, ami nehezítheti az olvasást.

4 Oldal laponta

Át fogjuk méretezni az oldalakat, hogy négy oldalt helyezzünk el minden oldalon a papíron. Vegye figyelembe, hogy ez a lehetőség tovább csökkenti a nyomtatott lapok számát, de az oldal méretét negyedére csökkenti, ami még nehezebbé teheti az olvasást.

Automatikus Fordulás

A papír orientációja automatikusan áll át függőleges vagy vízszintesre a nyomtatási fájl orientációjától függően. Az ajánlott, hogy ezt az opciót bekapcsolja olyan dokumentumok esetén, amelyek tartalmaznak függőleges és vízszintes oldalakat is.

Álló a hosszabbik oldalon

A nyomtatás a papír függőleges orientációjával történik, és a papírt hosszanti oldalán forgatja el, azaz az oldalt balra mozgatja. Ez az orientáció a leginkább megfelelő dokumentumok esetén, amelyek függőleges oldalakat tartalmaznak. Ha vízszintes orientációjú oldalak is vannak, és bekapcsolja az automatikus forgatás lehetőségét, akkor ezek a lapok elforgatásra kerülnek, hogy betöltse az egész lapot, vagy csökkentse a lap szélességét, ami felett és alatt üres területet hagy a dokumentumban.

Álló a hosszabbik oldalon Nincs forgás
Álló a hosszabbik oldalon Forgatással
Fekvő a hosszabbik oldalon

A nyomtatás a papír vízszintes orientációjával történik, és a papírt hosszanti oldalán felfelé forgatja el. Ez az orientáció a leginkább megfelelő dokumentumok esetén, amelyek vízszintes oldalakat tartalmaznak. Ha függőleges orientációjú oldalak is vannak, és bekapcsolja az automatikus forgatás lehetőségét, akkor ezek a lapok elforgatásra kerülnek, hogy betöltse az egész lapot, vagy csökkentse a lap szélességét, ami felett és alatt üres területet hagy a dokumentumban.

Fekvő a hosszabbik oldalon Nincs forgás
Fekvő a hosszabbik oldalon Forgatással
Álló a rövidebb oldalon

A nyomtatás a papír függőleges orientációjával történik, ésa papírt rövidebb oldalán forgatja el felfelé. Ez az orientáció a legideálisabb dokumentumok esetén, amelyek függőleges oldalakat tartalmaznak. Ha vízszintes orientációjú oldalak is vannak, és bekapcsolja az automatikus forgatás lehetőségét, akkor ezek a lapok elforgatásra kerülnek, hogy betöltse az egész lapot, vagy csökkentse a lap szélességét, ami felett és alatt üres területet hagy a dokumentumban.

Álló a rövidebb oldalon Nincs forgás
Álló a rövidebb oldalon Forgatással
Fekvő a rövidebb oldalon

A nyomtatás a papír vízszintes orientációjával történik, és a papírt rövidebb oldalán forgatja el balra. Ez az orientáció a legmegfelelőbb dokumentumok esetén, amelyek vízszintes oldalakat tartalmaznak. Ha függőleges orientációjú oldalak is vannak, és bekapcsolja az automatikus forgatás lehetőségét, akkor ezek a lapok elforgatásra kerülnek, hogy betöltse az egész lapot, vagy csökkentse a lap szélességét, ami felett és alatt üres területet hagy a dokumentumban.

Fekvő a rövidebb oldalon Nincs forgás
Fekvő a rövidebb oldalon Forgatással
Csoportosított

Az összes fájl egyetlen kötetben lesz összekapcsolva. Vegye figyelembe, hogy ha a csoportosított dokumentumok meghaladják a 450-500 oldalt, a kötés több kötetbe kerül, mindig a lehető legösszhangúbbá téve őket, és anélkül, hogy kettévágná egy témát. Ha ez bármilyen kellemetlenséget okozhat, javasoljuk, hogy már elküldött dokumentumokat külön küldje, figyelembe véve ezt az oldalszám korlátozást (nincsenek nagyobb spirálok, amelyek ezt lehetővé tennék).

Egyéni

Minden olyan fájl, amelyet csatolt, egyénileg lesz összekapcsolva. Ugyanúgy, ha bármelyikük meghaladja a 450-500 oldalt, a kötés több kötetbe kerül, mindig a lehető legösszhangúbbá téve őket, és anélkül, hogy kettévágná egy témát. Javasoljuk, hogy már elküldött dokumentumokat külön küldje, figyelembe véve ezt az oldalszám korlátozást, ha az elküldött dokumentumok elküldése önnek kellemetlenséget okoz (nincsenek nagyobb spirálok, amelyek ezt lehetővé tennék).

Általános

A borítót ugyanúgy nyomtatjuk, mint a többi dokumentumot, azaz az előzőleg kiválasztott alapértelmezett beállítással (ha a fekete-fehér nyomtatást választotta, a borítót fekete-fehérben nyomtatjuk, és ha a színes nyomtatást választotta, a borítót színesen nyomtatjuk).

Szín 300 g

A dokumentum borítóját színesen és 300 g-os kartonpapíron nyomtatjuk. Ez egy nagyon ajánlott lehetőség például egy naptár vagy egy tanári füzet borítójának nyomtatásához.

LKötetlen lapok

A fájljaid nyomtatva érkeznek laza lapokon. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a nyomtatóból kerülnek ki, bármilyen további feldolgozás nélkül.

Kötés

A fájljaidat kötött kötetekbe fogjuk helyezni műanyag spirállal és műanyag vagy karton borítóval (a konfigurátorban jelezni fogjuk, hogy melyik anyagból készültek a borítók). Széles színválasztékkal rendelkezünk, így maximálisan személyre szabhatja kötését. Fontos tudni, hogy egy kötetben körülbelül 450-500 lap (folios) köthető össze maximálisan (nincsenek nagyobb műanyag spirálok, amelyek ezt lehetővé tennék). Ha a dokumentumaid meghaladják ezt a lapmennyiséget, több kötetbe osztjuk őket, igyekszünk azonosítani őket, és nem vághatjuk félbe a témát. Ezért ha ez kellemetlenséget okoz, javasoljuk, hogy a dokumentumokat előzetesen külön elküldje, figyelembe véve ezt a lapmennyiségi korlátozást.

Tűzés

A fájljaidat egyenként tűzzük a lap bal felső sarkába. Fontos tudni, hogy egy tűzhető lapok maximális száma körülbelül 100. Ha a fájl meghaladja ezt a lapmennyiséget, nem küldhetjük tűzve. Javasoljuk, hogy a dokumentumokat az adott lapmennyiségi korlátozással elküldje, ha tűzött állapotban szeretné őket megkapni.

Laminálás

Minden lapot 80 mikron vastag öntapadó tasakokkal laminálunk be. A laminálás védi a dokumentumot és javítja a vizuális megjelenését és tartósságát.

Lyukasztás

A dokumentumaidat két vagy négy lyukkal lyukasztjuk, attól függően, hogy a konfigurátor lyukasztás szakaszában milyen választást teszel. Megkapod őket archiválásra készen.

A kötés végső eredményét valódi formában szimulálhatod konfigurátorunkban, amikor kiválasztod a spirálok és a borítók színét

Spirál színe

18 különböző színű műanyag spirál áll rendelkezésedre, hogy a kötésedet maximálisan testre szabhassa. Minden esetben 4:1 arányt alkalmazunk, amely során 46 lyuk keletkezik a lap hosszú oldalán. A dokumentumod lapjainak számától függően az ehhez tartozó átmérőjű gyűrűt fogjuk használni.

Hátsó borító színe

Kétféle hátsó borítóval rendelkezünk: domborított karton és műanyag.

Domborított karton

A domborított karton borítók nagyobb ellenállást nyújtanak, merevebbek és jobban kezelik az idő múlását, így ideálisak vastagabb kötéseknél. Ezeknél a borítóknál választhatsz kilenc szín közül: fekete, bordó, sötétkék és sötétzöld.

Műanyag

A műanyag borítók könnyebbek és vékonyabbak, mint a karton borítók, ezért rugalmasabbak. Ez a anyag jobban ellenáll a víznek, lehetővé téve a nedves ruhával való tisztítást, ha koszos lesz. Kilenc színben elérhetőek: pasztell rózsaszín, pasztell sárga, pasztell narancs, lila, pasztell kék, pasztell zöld, fehér, fukszia, kék, piros, zöld, lila, narancs és átlátszó (ez utóbbi megegyezik a hátsó borítóval, így láthatod a dokumentumod utolsó lapját).

Elülső borító színe

Az összes elülső borításunk műanyagból készül, ami rugalmasságot és könnyedséget ad a kötésnek. Kilenc színben elérhetőek: átlátszó, átlátszó, átlátszó sárga, átlátszó kék, átlátszó piros, átlátszó zöld, átlátszó narancs, átlátszó fukszia és átlátszó lila. Az átlátszó borítás teljesen láthatóvá teszi a dokumentum borítóját, és fényes befejezéssel rendelkezik, míg az átlátszó borítások is megmutatják a borítót, de kevésbé élesen és matt befejezéssel rendelkeznek.

Segíts nekünk javítani a rendelésedet!

Szükségünk van egy részlet tisztázására a rendeléseddel kapcsolatban, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a nyomatokat pontosan úgy kapod meg, ahogy szükséged van rájuk. Kérjük, erősítsd meg az alábbi információkat.

Üres oldal hozzáadása

A nyomtatásod kétoldalú, de észrevesszük, hogy csak egy oldalas dokumentumaid vannak. A rendszer alapértelmezettként hozzáad egy üres oldalt a páratlan oldalszámú dokumentumok végére, hogy megőrizze a rendet, és új lapra kezdjen. Azonban a fájltípusod alapján úgy gondoljuk, hogy lehet, hogy szeretnéd, ha ez másként lenne, és a második dokumentum a két oldal kombinálásával jelenne meg az első dokumentum hátoldalán. Hogyan szeretnéd, hogy kinyomtassuk ezeket?

Alapértelmezett Minden dokumentum új lapról kezdődik
Kombinálni A második dokumentum az első hátoldalára kerül kinyomtatásra
Segíts nekünk Javítani a Megrendelésedet!

Szükségünk van egy részlet tisztázására a rendeléseddel kapcsolatban, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a nyomatokat pontosan úgy kapod meg, ahogy szükséges. Kérlek, erősítsd meg az alábbi információkat.

Ismételd meg a Dokumentumot a Lap Arcán

A dokumentumodnak csak egy oldala van, és több oldalas nyomtatást kértél oldalanként. Szeretnéd, ha többször is kinyomtatnánk ezt az oldalt, hogy teljes lapot kapj? Ha nem, alapértelmezés szerint az egyetlen oldalad kicsinyítve lesz, és a lap többi része üres marad.

Alapértelmezett csak az meglévő oldalak nyomtatása
Oldal Ismétlése az oldal ismétlése a lap teljes lefedéséhez

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosárhoz.