close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


A5 nyomtatás

A legjobb áron A5 méretű másolatok

A saját naptárad készítésétől kezdve a zsebméretű jegyzetek nyomtatásáig, a Copykrea-nál A5 méretben kinyomtatjuk a dokumentumaidat a legjobb minőségben és a piac legkedvezőbb árával. Próbáld ki!

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Nyomtatás A5 méretben online

Szeretnél létrehozni saját receptkönyvet?, Kinyomtatni egy hirdetést magánórákhoz?, Átalakítani a jegyzeteidet egy zsebkönyvvé?, Tervezni a saját naptáradat? Sok oka lehet annak, hogy A5 méretű fájljaidat nyomtatni szeretnéd, és bármi is legyen az oka, a Copykrea-nál profi kivitelezéssel és a piac legkedvezőbb árával készítjük el A5 méretű másolataidat.
Hogyan kell csinálni? Nem lehetne egyszerűbb, csak töltsd fel a fájljaidat PDF formátumban a konfigurátorunkba (ha más formátumban vannak, használhatsz egy online konvertálót), és válassz a sok lehetőség közül, köztük az A5 méretet.

Emellett eldöntheted, hogy színesben vagy fekete-fehérben szeretnéd-e, kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatásra van-e szükséged, az orientációt (függőleges vagy vízszintes) és a kivitelezést (összefogva, tűzve vagy spirálozva). Ha úgy döntesz, hogy spirálozva szeretnéd a másolataidat könyvkötéshez, széles választékban állnak rendelkezésedre a spirálok, borítók és fedlapok különböző színeiben, hogy teljesen testreszabhassd a végeredményt.

Ha a legjobb A5 méretű másolatüzletet kerested, megtaláltad. A Copykrea-nál a legmodernebb tintasugaras berendezéseket használjuk, mindig prémium minőségű Navigator papírt FSC és Ecolabel tanúsítvánnyal. Ezenkívül szakembereink személyesen átnézik minden rendelést a termelési központból való kivonás előtt a maximális minőség érdekében. A A5 méretű másolataidat bárhová kényelmesen és gyorsan megkapod, várakozás és sorban állás nélkül, tökéletes állapotban. Szükséged van még több okra?

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.