close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Színes nyomtatás

A legjobb ár színes másolatokért

A színes dokumentumok feltűnőbbek, vonzóbbak és jobban felkeltik a figyelmet. És az ár? Az már nem probléma! Nyomtasd ki színes másolataidat a Copykrea-nál a piac legkedvezőbb áráért.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Nyomtatás színesben online

Kis szerepe van annak, hogy vizsgatéma vagy reklámfüzet legyen, a színes dokumentumok feltűnőbbek, jobban felkeltik a figyelmet és vizuálisan sokkal vonzóbbak. Eddig az egyetlen ok, amiért fekete-fehérben nyomtatták őket, az az ár volt, eddig... mert a Copykrea-nál online színesen nyomtathatsz mindössze 27 Ft áron! Hazudunk? Nem vagyunk olyan kegyetlenek.

Jegyzetek, önéletrajzok, gyermeklapok, naplók... a Copykrea-nál bármilyen dokumentumot színesen nyomtathatsz maximális élességgel és kontraszttal. Élénk árnyalatok, szakmai kivitel és a piac legkedvezőbb ára, vitathatatlan okok arra, hogy egyszer s mindenkorra elfelejtsd a unalmas fekete-fehér nyomatokat.

Miért színesen nyomtasz? Mi nem találtuk ki a színpszichológiát, a tudomány bebizonyította, hogy a színek érzéseket keltenek és segíthetik a tartalmak megjegyzését. Különböző színek alkalmazása megkönnyíti agyunk számára egy dokumentum különböző részeinek megkülönböztetését, és természetesen, ha szakmai dokumentumokról beszélünk, azok színesen történő nyomtatása elengedhetetlen.

A Copykrea a színes másolatok terén garantálja a piac legkedvezőbb árát. Töltsd fel PDF fájljaidat konfigurátorunkba, és válaszd ki a fekete-fehér és színes mellett a papírméretet és súlyt (A3, A4, A5, 80 vagy 100 gramm), hogy kétoldalas vagy egyoldalas legyen, az oldalankénti lapok számát, a dokumentum elrendezését és a kivitelezést (tűzött vagy spirálozott), és kényelmesen megkapod színes másolataidat otthonodban egy pillanat alatt.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.