close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


O nás

Itt, ahol lát minket, mi is azok voltunk a diákok, akik annyi időt töltöttek a jegyzetírással, hogy a hónap hátralévő részében rizst ettek paradicsommal. És éppen ezért, mivel a bármilyen módon készített másolatokért szarvasgomba áron fizettünk, ott van a Copykrea, a minőségi nyomdai szolgáltatás, a piac legalacsonyabb áraival.

V našej dielni vytlačíme, zviažeme, zabalíme a pošleme vaše dokumenty kamkoľvek. Bez čakacích radov a harmonogramov ušetríte čas a peniaze a budete mať pod kontrolou aj ten najmenší detail svojej objednávky. Pošlete nám svoje súbory, povedzte nám, ako ich chcete, a my ich vezmeme domov.

Snažili sme sa vyvinúť veľmi jednoduchý konfigurátor, do ktorého nahráte svoje súbory a kde si zvolíte hrúbku a veľkosť papiera, čiernobielu alebo farebnú tlač, počet kópií, ktorý chcete pre každú z nich dokument, počet strán na list, typ väzby a dokonca aj farbu krúžkov a obalov. Vy rozhodnete a kvalifikovaný personál Copykrea to umožní.

Zodpovedná tlač

A Copykreánál elkötelezettek vagyunk a felelős nyomtatás mellett, a legújabb tintasugaras és lézernyomtató berendezésekkel, fenntartható tintákkal és FSC és ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező prémium minőségű papírral. A 80 és 100 g-os nyomtatásainkhoz Navigator márkájú papírt, a 300 g-os nyomtatásainkhoz pedig ColorCopy márkájú papírt használunk, mindkét vállalat CO2-semleges kötelezettségvállalással rendelkezik. 

Társadalmi elkötelezettségünk

Együttműködünk a spanyolországi Ronald McDonald® Gyermekalapítvánnyal a Copykreában nyomtatott naplók és jegyzetfüzetek adományozásával a jótékonysági piacaik számára. A termékek eladásából származó bevétel 100%-át a madridi Ronald McDonald® Háznak adományozzuk. Ez a ház jólétet és támogatást nyújt azoknak a súlyosan beteg gyermekes családoknak, akiknek utazniuk kell, hogy orvosi kezelésben részesüljenek. A Copykreánál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világot mindenki számára gondoskodóbb és igazságosabb hellyé tegyük.