close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Časté otázky

Máte pochybnosti? Tu ich všetky vyriešime
Ak ste sa pri zadávaní objednávky v Copykrea stretli s akýmikoľvek problémami alebo pochybnosťami, nebojte sa, vyriešime ich za vás tu a ak máte stále nejaké pochybnosti, kontaktujte nás a my ich radi vyriešime za vás.

Kétségek a nyomtatással és a kivitelezéssel kapcsolatban

 • KÉSZ KÖTÉST?

  Természetesen a spirális kivitel a legkeresettebb, mivel számos lehetőséget kínál. A borító, a hátlap és a spirál színét akár 16 árnyalat közül is kiválaszthatja, amelyek több mint 900 különböző kombinációt tesznek lehetővé a teljesen személyre szabott eredmény érdekében. Egyéb lehetőségeink is vannak, mint például a csoportos utómunka (egyes lapok), tűzés, laminálás stb.

 • MILYEN MINŐSÉGESEK A NYOMTATÁSOK?

  A Copykrea-nál mindig kiváló minőségű Prémium papírt és tintát használunk, hogy másolatai a lehető legjobb, éles és professzionális minőségűek legyenek.

 • MILYEN NYOMTATÁSI LEHETŐSÉGEKET VÁLASZTHATOK?

  A fájlok feltöltése után kiválaszthatja a kívánt nyomtatási módot: papírméret és -típus, kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatás, tájolás, laponkénti oldalszám, példányszám és befejezés.

 • MINDEN FÁJL NYOMTATÁSA ÚJ OLDALON KEZDŐDIK?

  Igen, minden fájl vagy dokumentum nyomtatása új oldalon kezdődik.

 • KÖTÖTHETEK TÖBB MUNKÁT EGYÜTT?

  Természetesen bekötjük a munkáját, ahogy elküldi nekünk.

 • SZEGÉLY NÉLKÜL NYOMTATHATOK?

  Nem lehet „kifutva” vagy margók nélkül nyomtatni.

 • MILYEN PAPÍRAT HASZNÁL NYOMTATÁSHOZ?

  Mindig a legmagasabb minőségű, FSC és ökocímke tanúsítvánnyal rendelkező prémium minőségű papírt használunk. A 80 és 100 g-os nyomatokhoz a Navigator márkájú papírt, a 300 g-os nyomatokhoz pedig a ColorCopy márkájú papírt használjuk.

 • MENNYI LEHETŐSÉG A SPIRÁLIS KÖTÉSI LAP?

  Nincs minimális köthető lapszám.

 • MENNYI A SPIRÁLIS LAPOK MAXIMÁLIS SZÁMA?

  Az egy kötetbe köthető lapok (nem oldalak) maximális száma 450-500. Ezért figyelembe kell vennie, hogy ha a csoportosított dokumentumai meghaladják az 450-500 lapot, a kötést több kötetre kell osztani, mindig arra törekedve, hogy a lehető leghasonlóbbak legyenek, és ne vágjon ketté egy kiadványt.

 • HOGYAN KÉSZÍTSÜK EL A FÁJL TERVEZÉSÉT, HOGY A LEGJOBB BENYÚJTÁS KÉRJÜK?

  A Copykrea nem szerkeszti és nem módosítja a dokumentumokat, így azok kinyomtatva érkeznek meg, ahogyan elküldte nekünk a fájlokat. Ez azt jelenti, hogy legalább 5 milliméteres biztonsági margót kell hagynia információmentesen, hogy a spirálon lévő lyukak megkötés esetén ne hatoljanak át a szövegen.

 • MI A LAPOK MAXIMÁLIS SZÁMA, HOGY TŰZHETŐ?

  A maximálisan összefűzhető lapok (nem oldalak) száma 100. Ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a fájlja meghaladja ezt a számot, nem tudjuk összefűzve elküldeni. Tippként, ha több dokumentummal rendelkezik, és azt szeretné, hogy mindet összefűzve küldjük el, akkor ossza őket 100 lapos témákra.

 • MILYEN ANYAGBÓL ÉS MILYEN VASTAGSÁGÚ BORÍTÓT HASZNÁLNAK A KÖTÉSEKHEZ?

  Háromféle fedelünk van: PVC, polipropilén és dombornyomott karton. Az átlátszó előlap PVC-ből készül, vastagsága 0,3 mm, az áttetsző és színes előlapok pedig polipropilénből készülnek, vastagságuk 0,45 mm. A hátlapok 0,8 mm vastagságú dombornyomott kartonból és 0,45 mm vastagságú polipropilénből készülnek.

Kétségek az online konfigurátorba történő feltöltéssel kapcsolatban

 • MILYEN FORMÁTUMÁBAN KELL FELTÖLTENI DOKUMENTUMAIMAT?

  Fájljait PDF formátumban kell feltöltenie. Ha más formátumban rendelkezik, használhat online konvertert.

 • MELY ESZKÖZÖRŐL NYOMTATHATOK?

  Fájljait bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről (mobiltelefonról, táblagépről vagy számítógépről) elküldheti nekünk.

 • MILYEN NYOMTATÁSI FORMÁTUMOKAT ELFOGAD A COPYKREA-BEN?

  A fájlok csak PDF formátumban tölthetők fel az oldalra, de ne aggódjon, ha bármilyen más formátumban is megvannak, használhat online konvertálót.

 • MIÉRT JÖN HIBA FÁJL FELTÖLTÉSÉN?

  Bizonyára nagyobb, mint 100 MB a fájl, amelyet a Copykreába próbál feltölteni. Oszd fel több fájlra, és próbáld újra.

 • A DOKUMENTUMOK FELTÖLTÉSE UTÁN MEGRENDELHETEM ŐKET?

  Igen. Feltöltés után módosíthatja a sorrendjüket, és tetszés szerint elhelyezheti őket a kereszt ikon használatával, és jobbra vagy balra húzva. Így könnyen kiválaszthatja az elrendezést.

 • VAN MÉRET KORLÁTOZÁS A FÁJLOK FELTÖLTÉSÉNEK?

  Igen, konfigurátorunk csak a 100 MB-ig terjedő fájlokat támogatja. Ezért, ha a fájl súlya nagyobb, akkor csak több részre kell osztania, hogy feltölthesse.

 • BIZTONSÁGOS A DOKUMENTUMOK FELTÖLTÉSE AZ INTERNETEN?

  Természetesen a Copykrea egy teljesen biztonságos oldal, amit az SSL-tanúsítvány garantál (a kis lakat, amely a webcím előtt áll, amikor belép az oldalra). A szolgáltatás diszkrét és megbízható.

 • MIÉRT KÉSZÍTNI ONLINE MÁSOLATOKAT?

  A másolatok online készítése sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, ha otthonról rendeli meg, és ott kapja meg őket, sorok és bonyodalmak nélkül. A lehetőségek ugyanazok, mint a fizikai fénymásolóban: fekete-fehér, színes, kötött, tűzött stb. Ezenkívül bármilyen eszközről feltöltheti fájljait: mobilról, táblagépről vagy számítógépről.

 • HOGYAN KEZELÉSÜK FÁJLJAIM?

  Az összes fájlt, amelyet nyomtatás céljából elküld nekünk a Copykrea címre, a legnagyobb bizalmasan kezeljük. Csak a gyártóközpontunk és az ügyfélszolgálatunk munkatársai férhetnek hozzá, ha incidens történik.

  A fájlokat a munka igénylésétől számított 90 napig őrizzük meg, ezt követően megsemmisítjük.

 • HOGYAN KELL ELMENTENEM A DOKUMENTUMOMAT, HOGY A NYOMTATÁS BIZTOSAN TARTALMAZZA AZ ÖSSZES ELEMET?

  Annak érdekében, hogy a dokumentumának kinyomtatását úgy kapja meg, ahogyan azt a képernyőn látja, javasoljuk, hogy mentse el és küldje el online konfigurátorunknak PDF/X formátumban. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy az összes megjegyzés, betűtípus, kép és egyéb elem helyesen kerüljön elmentésre a dokumentumban, tiszteletben tartva a nyomtatvány eredeti létrehozását. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy vannak olyan elemek, amelyek nem nyomtatható jelölésekként vannak beállítva.

Kétségek a megrendelés kezelésével és leadásával kapcsolatban

 • KÖTELEZŐ REGISZTRÁCIÓ A MEGRENDELÉS LEADÁSHOZ?

  Nem, a regisztráció nem kötelező a rendelés leadásához, azonban javasoljuk, hogy regisztráljon, mert számos előnye van: hozzáférhet rendelési előzményeihez, nem kell minden alkalommal újra kitöltenie az összes mezőt. Ha új rendelést ad le, exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kap, ha közösségünk tagja lehet.

 • HIBÁT ELKÖVETTEM A MEGRENDELÉS ELADÁSÁVAL. MIT TUDOK TENNI?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot a lehető leghamarabb e-mailben [email protected], és ügyfélszolgálati csapatunk megtalálja a legjobb megoldást a problémájára.

 • HOGYAN LEHET ELÉRNI A MEGRENDELÉSEM NYOMON KÖVETÉSÉHEZ?

  E-mailt fog kapni, amikor a megrendelés előkészítésre kerül, és egy másikat, amikor elhagyja létesítményeinket. Ez utóbbihoz a nyomkövetési szám is tartozik, így folyamatosan ellenőrizheti állapotát.

 • HOGYAN KÉPZETEK SZÁMLÁT A RENDELÉSEMRE?

  A rendelés leadásakor a „Pénztár” lehetőséget kínál számla kérésére. Egyszerűen ki kell választania ezt a lehetőséget, hogy megkapja e-mailben.

Kétségek a szállítással és az árakkal kapcsolatban

 • MENNYIBE KERÜL EGY MÁSOLAT?

  Minden A4-es méretű és 80 grammos fekete-fehér másolat ára 15 Ft oldalanként. Színben szeretnéd? Azonos jellemzőkkel (80 grammos A4-es méretű lap) és színesben minden oldal 27 Ft-ba kerül. Amint látja, az egyes nyomatok ára a kiválasztott nyomtatási funkcióktól függ.

 • VAN SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG?

  Ha rendelése meghaladja a 25 000 Ft összeget, a szállítás teljesen ingyenes; egyébként 1 895 Ft költsége van. Minden megrendelést gondosan dobozba vagy karton borítékba csomagolunk, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg a feltüntetett címre. A Copykrea-nál olyan fuvarozó cégekkel is együttműködünk, mint a GLS, DPD, Zásilkovna vagy DHL Express, abszolút megbízhatóak, nagyon gyorsak és bárhová eljutnak. Részletesebb információkat a "Szállítási feltételek" oldalon találhat (lásd itt).

 • VAN MINIMÁLIS MEGRENDELÉS?

  Nem, készítsen annyi másolatot, amennyire szüksége van, se eggyel többet, se eggyel kevesebbet. A szállítási költség 1 895 Ft, ha nem haladja meg a 25 000 Ft összeget, és teljesen ingyenes, ha a rendelés meghaladja a 25 000 Ft összeget.

 • MIKOR KÉPZEM KAPJAM A NYOMTATAMAT?

  Általában 24 órától 7 napig-on belül megérkezik a rendelése. A szállítási időkkel kapcsolatos részletesebb információkért tekintse meg a „Gyártás és szállítási módok” oldalunkat (lásd itt).

 • HOGYAN KÉPEM KÉPEM A MÁSOLATOKAT?

  Megrendelését a kiválasztott kivitelben és kényelmesen kartondobozba csomagolva kapja meg, hogy tökéletes állapotban jusson el Önhöz. Gondoskodunk arról, hogy az elmozdulás során ne szenvedjen sérülést.

 • HOVA SZÁLLÍTJA?

  Az ország bármely pontjára szállítunk, függetlenül attól, milyen messze van.

 • HOGYAN LEHET KAPCSOLATBAN KAPCSOLATBA A COPYKREA-t?

  Kapcsolatba léphet velünk az [email protected] e-mail címünkön keresztül.

 • MILYEN FIZETÉSI MÓDOKAT HASZNÁLHATOK?

  Fizethet hitelkártyával, bankkártyával vagy Paypalon keresztül (a Paypal lehetőséget biztosít a felhasználóknak a részletfizetésre). Részletesebb információkat a "Fizetési módok" oldalon talál (lásd itt).

 • SZÁLLÍTANAK NEMZETKÖZILEG? 

  Igen, szállítunk nemzetközileg. Azonban minden országnak saját Copykrea domainje van a rendeléshez.