close icon
Üdvözöljük a Copykreában

Felismertük, hogy egy másik helyről böngészik, amely megfelel a weboldalnak. Nincs weboldalunk annak az országnak, ahonnan meglátogat, de van egy világméretű weboldalunk. Kérjük, erősítse meg, hogy melyik webhelyet szeretne meglátogatni.


Fekete-fehér nyomtatás

Fekete-fehér másolatok a legjobb áron

A fekete-fehér dokumentumok gazdaságosabbak és tökéletesek az aláhúzásra és személyre szabásra. Takaríts meg a fekete-fehér nyomtatásoknál a Copykrea-nál, a piac legolcsóbb online másolatüzletében.

Miért válassza a Copykrea-t

Files icon

KÖRNYEZETBARÁT

Mi a Navigator papírt használjuk, és nemcsak az FSC és az ökocímke tanúsítványok miatt, hanem a vállalat elkötelezett a CO2-semlegesség mellett, és úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-megőrzési projektekben.

 Color icon

Gyors szállítás

A megrendelt nyomtatásokat a kiválasztott gyártási módtól (elsőbbségi vagy standard) függően 24 órától 7 napig-n belül megkapja, ahogyan megrendelte, bárhová, ahová szeretné.

Paper icon

Biztonság és titoktartás

Minden aktát a lehető legnagyobb titoktartás mellett kezelünk, és a kézhezvételtől számított 90 napon belül megsemmisítjük. Központunk személyzetén kívül senki más nem férhet hozzá.

Rings colour icon

Legjobb árak

Nálunk a legalacsonyabbak az árak a piacon: egy A4-es méretű fekete-fehér másolat 80 grammos papírra 15 Ft; 27 Ft, ha színesben szeretné ugyanezekkel a jellemzőkkel.

Binding type icon

Prémium minőség

Minden nyomat prémium Navigator papírra készül, a legmagasabb minőségű tintákkal, hogy teljesen éles és professzionális eredményt biztosítson.

Fekete-fehér nyomtatás online

Állami vizsgatémák, egyetemi jegyzetek, belső munkaírások... a fekete-fehér nyomtatás fantasztikus választás, különösen szöveges dokumentumokhoz. A fekete-fehér másolatoknak rengeteg előnyük van, nagyon gazdaságosak és kiváló ár-érték arányúak, a fekete-fehér nyomtatások kevesebb tintát használnak, így fenntarthatóbbak.

A diákok többsége a fekete-fehér nyomtatások mellett dönt, nem csak az ár miatt, bár a Copykrea-nál minden fekete-fehér nyomtatás mindössze 15 Ft-be kerül, hanem azért is, mert a fekete-fehér dokumentumok tökéletesek az aláhúzásra és személyre szabásra a tanulás során. Nem mindannyian tanulunk ugyanúgy, és ami az egyik számára fontos lehet, hogy neonzölddel kiemelje, az más számára csak egy további pont lehet, amit narancssárgával szeretne aláhúzni.

A Copykrea-nál, a piac legolcsóbb fekete-fehér másolatüzletében, professzionális minőségű nyomtatást és a legjobb kivitelezést biztosítjuk dokumentumaidnak. Csak töltsd fel PDF fájljaidat a konfigurátorunkba, és válaszd ki a fekete-fehér nyomtatást, a papírméretet és vastagságot, hogy kétoldalas vagy egyoldalas legyen, oldalankénti lapok számát és az elrendezést. Mi gyorsan kinyomtatjuk neked, hogy kényelmesen megkapd, ahova csak szeretnéd. Takaríts meg és nyerj a fekete-fehér nyomtatásokkal a Copykrea-nál.

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS

Files icon

TÖLTSE FEL A FÁJLT

Töltse fel fájljait PDF formátumban bármilyen internet-hozzáféréssel rendelkező eszközről a "Válassza ki vagy húzza ide a fájl(oka)t" mezőre kattintva.

Paper icon

VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT/h4>

Most válassza ki a papír méretét, vastagságát, a fekete-fehér vagy színes nyomtatást, a kétoldalas vagy egyoldalas nyomtatást, az oldalankénti oldalak számát, a dokumentum tájolását és a befejezést.

Rings colour icon

KINYOMTATJUK A MEGRENDELÉSÉT

Munkatársaink az Ön utasításai szerint nyomtatják ki a fájlokat, és gondosan csomagolják őket, hogy tökéletes állapotban érkezzenek meg Önhöz.

Binding type icon

Vegye át megrendelését bárhol, ahol Ön választja

A nyomatokat kényelmesen megkapja az Ön által megadott címre a 24 órától 7 napig-n belül, a választott gyártási módszertől függően.